Co zostało wypudowane w czasach PRL zaczyna się wszystko sypać brak remontów wymiany a prezes zadowolony za co mieszkańcy płaca,co roku ten sam scenariusz a zima jeszcze nie odpuści.
Normalni ludzie o tej godzinie są w pracy więc nie wiem w czym problem? Po co mi teraz ciepło w domu skoro wrócę dopiero po g 16? Jest awaria więc trzeba to naprawić i ja to rozumiem.
Przecież bodajże zimą ubiegłego roku też w Al. 3 Maja pękła rura i też trzeba było ją wymienić. Poza tym nie ma się co dziwić- Piotrków to stare, wiekowe miasto, więc strach tykać starych rur, lepiej budować nowe budynki, kłaść dywaniki asfaltowe, żeby widać było, jak ono pięknieje. I tak będzie na wieki wieków.
Aleź nam to miasto pięknieje, cudownie będziemy mieli 1,5 metra nowej rury - Tomaszowi Mazowieckiemu udało się wymienić całą infrastukturę kanalizacyjno-ciepłowniczą w mieście.
Ja nie narzekam bo mam pompę ciepła i swój dom i to nie mały
szanowny panie Bednarku, w sp16 temperatura wynosiła około 17°C, pozdrawiam
Według mnie w takiej sytuacji lekcje w szkołach powinny być odwołane
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!